Aksaray'da 144 Fahri Trafik Müfettişi İş Başında

Aksaray’da 22 olan Fahri Trafik Müfettişi sayısı son müracaatlarla birlikte 144’e ulaştı.Kırmızı ışıkta geçmek, araç...

Aksaray’da 22 olan Fahri Trafik Müfettişi sayısı son müracaatlarla birlikte 144’e ulaştı.

Kırmızı ışıkta geçmek, araç kullanırken cep telefonuyla konuşmak, kamu huzurunu bozacak şekilde saygısızca araç kullanmak, hatalı yere park etmek gibi trafik kural ihlallerini tespit eden ve bunu bir tutanakla en yakın trafik birimine bildiren Fahri Trafik Müfettişlerinin sayısında yeni yapılan görevlendirmelerle beraber ciddi anlamda artış yaşandı. Sivil olarak görev yapan ve denetim hizmetlerine katkıda bulunan Fahri Trafik Müfettişleri, günün her saatinde ve Türkiye’nin her yerinde görev yapma yetkileri bulunmaktadır. Gönüllü görev yapan Fahri Trafik Müfettişleri, trafikte yapılan kural ihlali ile ilgili derhal tutanak tutuyor ve araç plakasına uygulanan cezalar araç sahibinin adresine posta kanalıyla gönderiliyor.

Reklam
Reklam

Aksaray’da ise son müracaatlardan sonra aktif olarak çalışan Fahri Trafik Müfettiş sayısı 22 iken, yeni göreve başlayan 122 Fahri Trafik Müfettişi ile birlikte görev yapan Fahri Trafik Müfettiş sayısı 144‘e ulaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: