Aksaray'da 18 Kursiyere Sertifika Verildi

 Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Sürekli Eğitim Merkezi'nce (ASÜSEM) düzenlenen ''Aile Danışmanlığı Sertifika Programı'' kapsamında 18 kursiyere sertifika verildi.

Aksaray Üniversitesi düzenlenen "Aile Danışmanlığı Sertifika Programı" kapsamında 18 kursiyere sertifika verildi. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, ASÜSEM'de düzenlenen törende yaptığı konuşmada, dünyada değişim ve dönüşüm hızının arttığını söyledi. Değişmeyen tek şeyin insanlığın iki cins olarak yaratılması ve erkeğin kadına, kadının da erkeğe ihtiyaç duyması olduğunu aktaran Rektör Acar, "Bu, insanlığın yeryüzündeki macerası başladığından beri değişmeyen bir gerçektir. Geliştirebildiğimiz en önemli kurum aile kurumudur. Televizyon, bilgisayar, cep telefonu gibi bir takım araçlar, insanlar arası ilişkileri ikinci plana iter gibi oluyor. Teknolojinin nimetlerinden faydalanırken onun kölesi olmamamız gerektiğini, zamanımızın tamamını teknolojinin esiri haline getirmememiz gerektiğini, insani ilişkilerden asla vazgeçmememiz gerektiğini ve aile kurumunu sapasağlam ayakta tutmamız gerektiğini bilmemiz ve unutmamamız gerekiyor" diye konuştu. Konuşmanın ardından 18 kursiyere sertifikaları verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: