Aksaray'da 50 Kilo Toz Esrar Ele Geçirildi

Aksaray’da polisin bir kamyonete düzenlediği operasyonda, aracın kasasının altına yapılmış özel bölmede 50 kilo toz...

Aksaray’da polisin bir kamyonete düzenlediği operasyonda, aracın kasasının altına yapılmış özel bölmede 50 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, doğu illerinden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, plakasını belirledikleri kamyoneti Aksaray-Adana karayolunda beklemeye başladı. Beklenen Hatay plakalı kamyonetin gelmesi üzerine takibe başlayan polisler, bir süre yapılan takibin ardından operasyon düzenledi. Kamyonette yapılan aramada, aracın kasasının altına yapılan zulada çuvalların içine gizlenmiş ve birbirine iplerle bağlanmış 50 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili kamyonetin sürücüsü F.Ç. (42) gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: