Aksaray’da 81 Bin 198 Öğrenci Karne Aldı

Aksaray'da 2011-2012 eğitim öğretim yılı sonunda 81 bin 198 öğrenci karne alarak yaz tatiline girdi.Cumhuriyet...

Aksaray'da 2011-2012 eğitim öğretim yılı sonunda 81 bin 198 öğrenci karne alarak yaz tatiline girdi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen karne törenine Vali Vekili Abdulkadir Demir, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri ve çok sayıda veli katıldı. Öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini tavsiye eden Vali Vekili Abdulkadir Demir, tatilin sürekli dinlenmek anlamında olmadığını, planlı bir tatil programı ile öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Nevzat Palta ise, tatilin sürekli oturmak, gezmek veya yatmak anlamında olmaması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından Vali Vekili Abdulkadir Demir, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ve Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: