Aksaray'da Belediyeden Tercih Merkezi

Aksaray Belediyesi, LYS sınavında başarılı olan ve tercih yapma hakkı kazanan öğrencilere doğru tercih yapmaları...

Aksaray Belediyesi, LYS sınavında başarılı olan ve tercih yapma hakkı kazanan öğrencilere doğru tercih yapmaları konusunda yardımcı olmak amacıyla tercih merkezi oluşturdu.

Valilik karşısında kurulan tercih merkezinde çok sayıda öğrenciye hizmet verildiğine dikkat çeken yetkililer, “Aksaray Belediyesi tarafından açılan tercih merkezimize gelen öğrencilerimize meslek ve doğru tercih yapması konusunda bilgi veriyoruz. Gelen öğrenci arkadaşlara nereleri tercih edebilir, hangi bölümler revaçta? İş bulma olanakları yüksek olan bölümler, mezun olunca boşta kalmayacak bölümlerde ve artı puanlarının yetebildiği bölümlerde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her gün sabah saat 10.00'dan 17.00’ye kadar tercih merkezinde halkımıza hizmet veriyoruz. Buraya gelen öğrencilerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: