Aksaray’da Bin 500 Fidan Dağıtıldı

Aksaray Orman İşletmesi Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri kapsamında halka ücretsiz bin 500 fidan dağıtımı yapıldı.

Aksaray Orman İşletmesi Müdürlüğü tarafından Orman Haftası etkinlikleri kapsamında halka ücretsiz bin 500 fidan dağıtımı yapıldı. Orman İşletme Müdür Yardımcısı Barış Uzun, Ulu Cami önündeki fidan dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde halka ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi. Ormanlık alanların korunması için her türlü çalışmanın yapıldığını aktaran Uzun, “Bugün burada bin 500 fidan, halkımıza ücretsiz olarak dağıtıldı. Aksaray Orman İşletmesi Müdürlüğü olarak, ormanlık alanlarımızın korunması için elimizden gelen her desteği sağlıyoruz. Bu anlamda ücretsiz fidan dağıtımını gerçekleştirdik. İl genelinde bu yörede yetişebilecek çam fidanlarını halkımıza dağıttık. Amacımız; halkımıza yeşili sevdirmek ve korumaktır’’ diye konuştu. Konuşmanın ardından, bin 500 fidan dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: