Aksaray'da Bir Otomobilde 10 Bin 800 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Aksaray'da bir otomobilde yapılan aramada, sedan tipi aracın tavanına kadar istiflenmiş 10 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Aksaray'da bir otomobilde yapılan aramada, sedan tipi aracın tavanına kadar istiflenmiş 10 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunda uygulama sırasında şüphelendiği A.Ö. yönetimindeki otomobili durdurdu. Yapılan aramada, otomobilde 10 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi. Sigara paketlerinin, sedan tipi otomobilin sadece bagajında değil, arka koltuk bölümüne de tavana kadar istiflendiği; dışarıdan görülmemesi için camların da bezle kapatıldığı tespit edildi. Şüpheli A.Ö. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: