Aksaray'da Çarşı Ve Sanayi Polis Merkez Amirlikleri Birleştirildi

Aksaray'da 2 polis merkezi amirliğinde verilen hizmetler tek çatı altına toplandı.

Aksaray'da 2 polis merkezi amirliğinde verilen hizmetler tek çatı altına toplandı.

Aksaray Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, yaptığı açıklamada, iki polis merkez amirliğinin personeli ve araçlarının da bir araya getirilerek kurulduğu Aksaray Polis Merkez Amirliğine personel takviyesi de yapıldığını, merkezin Aksaray'ın tamamına hizmet vereceğini bildirdi.

Şahin, yapılan bütün çalışmaların Aksaray'a en iyi, en verimli ve en etkili hizmeti verebilmek adına yapıldığını ifade ederek, Aksaray Polis Merkezi Amirliğinin bütün olaylara müdahale edecek konumda yeterli araç ve personel ile donatıldığını belirtti.

Reklam
Reklam

Şahin, bütün ekiplerin gece ve gündüz sürekli devriye görevini yerine getirerek, vatandaşların güvenliği konusunda tereddüte mahal bırakmadan görevlerini ifa edeceklerini bildirdi.

Muhabir : Adem Koçak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: