Aksaray’da firari 5 kişi yakalanarak tutuklandı

Aksaray’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan firari 5 kişi operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.Aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptığı operasyonla aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şahsı yakaladı.

Aksaray’da haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan firari 5 kişi operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi.
Aranan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptığı operasyonla aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şahsı yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca, “Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma” suçundan dolayı 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan B.E. (22), “Haksız yere elde bulundurulan anahtarla kilit açmak suretiyle hırsızlık” suçundan 5 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan S.Ö. (19), “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan M.G. (38), “Silahla tehdit” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası olan D.A.S. (40) ve “Resmi belgede sahtecilik” suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.S. (43) operasyonla yakalandı. Şüpheliler sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz