Aksaray'da fuhuş baskını; 12 gözaltı

Aksaray'da bir pansiyona fuhuş baskını yapan polis 10'u kadın toplam 12 kişiyi gözaltına aldı.

Aksaray'da bir pansiyona fuhuş baskını yapan polis 10'u kadın toplam 12 kişiyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlardan birisinin içeriye girerken "Annem görürse, tamam artık..." demesi dikkati çekti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Aksaray'daki bir pansiyonda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Müşteri kılığında pansiyona giren polisler, kadınlarla fuhuş yapmak için saati 200 TL'ye anlaştı. Seri numaraları alınmış paralı kadınları veren polisler, baskın için dışarıda bekleyen ekiplere haber verdi. Pansiyona yapılan baskında aralarında Rus, Azerbaycan, Moldova ve Ukrayna uyruklu kadınların da bulunduğu 10'u kadın toplam 12 kişi gözaltına alındı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen kadınlar, yüzlerini mont ve şapkalarıyla gizlemeye çalıştı. Kadınların birisinin, içeriye girerken "Annem görürse, tamam artık..." demesi dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Yabancı uyruklu kadınların, yapılan işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz