Aksaray’da Kayınpeder Dehşeti: 2 Ölü

Aksaray’da babası ile birlikte, ayrı yaşadığı eşinin evine çocuğunu görmek için giden damat, kızın babası...

Aksaray’da babası ile birlikte, ayrı yaşadığı eşinin evine çocuğunu görmek için giden damat, kızın babası tarafından, babasıyla birlikte pompalı tüfekle öldürüldü.

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda; bir süredir eşi Rukiye Uçan (26) ile ayrı yaşayan ve boşanmak üzere olan Orhan Uçan (25), babası Fedai Uçan (54) ile birlikte 1 yaşındaki kızı Ayşegül Uçan’ı görmek için eşinin babasının evine gitti. Damat ve babasına kapıyı açan gelinin babası Alaattin Yılmaz (50), çocuğu göstermeyeceklerini ve evden gitmelerini söyledi. Bunun üzerine damat ve babası çocuğu görmek için ısrar edince kızın babası Alaattin Yılmaz, pompalı tüfekle damadı Orhan Uçan ve dünürü Fedai Uçan’a ateş etti. Damat Orhan Uçan kafasından ve babası Fedai Uçan kafasından ve boğazından aldığı saçma yaraları ile olay yerinde can verdi.

Reklam
Reklam

Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Alaattin Uçan’ı evinde suç aleti tüfekle birlikte yakaladı. Alaattin Uçan, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, polis, olayla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlattı. Damat Orhan Uçan ve babası Fedai Uçan’ın cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme ardından, otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: