Aksaray'da Öğretmenler Voleybol’da Yarışıyor

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5’inci Eğitim Bölgesi Koordinatörlüğü tarafından bölgede bulunan okullarda öğretmenleri arası...

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5’inci Eğitim Bölgesi Koordinatörlüğü tarafından bölgede bulunan okullarda öğretmenleri arası voleybol turnuvası düzenlendi.

Öğretmenlerin kaynaşması ve dayanışma sağlanması amacı ile düzenlenen voleybol turnuvasına Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu, 75. Yıl Endüstri Meslek Lisesi, Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 19 Mayıs Ortaokulu, Özel Eğitim Merkezi İş Okulu, Gazi Ortaokulu, Helvadere Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ve Hasandağı Ortaokulu olmak üzere toplam 9 okul katıldı.

Reklam
Reklam

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen voleybol turnuvası 2 set üzerinden, final maçları ise 3 set üzerinden oynanıyor. Turnuva hakkında bilgi veren 5’inci Eğitim Bölgesi Eğitim Koordinatör Müdürü Malik Dağlı, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün onayı ile 5’inci Eğitim Bölgesi olarak yoğun çalışma temposu içerisinde birbirini göremeyen öğretmenleri kaynaştırmak ve aralarındaki diyaloğu geliştirmek amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini belirterek, turnuvaya katılan tüm öğretmenlere başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: