Aksaray'da Öğretmenlere Teşekkür Belgesi

16-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aksaray Tanıtım Günleri’nde görev alan öğretmenlere...

16-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aksaray Tanıtım Günleri’nde görev alan öğretmenlere Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından katılım belgesi verildi.

Yapılan organizasyonun Aksaray’ın tanıtımına önemli katkı sağladığını belirten Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, 3 gün süren tanıtım günleri etkinliğinin Aksaray için bir ilk olmasına rağmen herkesin üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade etti. Fuarda görev alan tüm personele teşekkür ettiğini dile getiren Deneri, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir ekip çalışması içerisinde farklı kurumların farklı çalışmasını en iyi şekilde bir araya getirebildik ve böylesine büyük bir organizasyonu sizlerin sayesinde başarıya ulaştırdık" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantının sonunda Aksaray Tanıtım Günleri organizasyonuna katkı ve destek sağlayan, öğretmenlere, idarecilere ve personele Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri tarafından teşekkür ve katılım belgesi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: