Aksaray'da Şehitlere Hatim İndirildi

Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak’ın oğlu Orhan Koçak’ın şehit...

Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak’ın oğlu Orhan Koçak’ın şehit oluşunun 7. yıl dönümünde, ildeki tüm şehitlerin ruhlarına Kur’an-ı Kerim hatmi okutuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, her şehidin yüreklerden bir parça söküp götürdüğünü belirterek, “Ama yüce Allah’ımın ve onun Resulünün övgüsüne mazhar olmaları ise acılarımızı bir nebze olsun hafifletiyor. Binlerce şehitler gibi yedi yıl önce bugün sevgili oğlumuz Orhan Koçak’ı bu vatan için şehit verdik. Hem Aksaray şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim hatimleri yaptırdık. İnşallah onların ruhları şad olacak ve bizlere şefaatçi olacaklar. Bundan sonrada şehit ailelerine yönelik sosyal faaliyetlerimizin yanı sıra şehitlerimize de manevi etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Tüm Aksaraylıların bize verdiği destek ve dualarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: