Aksaray'da Taburcu Olan Hastalar Ziyaret Ediliyor

 Aksaray Devlet Hastanesi yöneticileri, tedavi gördükten sonra taburcu olan hastalara, moral vermek ve genel durumlarını takip etmek üzere ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Aksaray Devlet Hastanesi yöneticileri, tedavi gördükten sonra taburcu olan hastalara, moral vermek ve genel durumlarını takip etmek üzere ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Hastane yöneticilerinden Ahmet Korkmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hasta ziyaretlerini her hafta cuma günleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Ziyaretlerde hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduklarını belirten Korkmaz, "Tedavi sonrasında genel durumlarını görmek amacıyla, taburcu olan hastalarımızı ziyaret ediyoruz. Hastane yönetimi olarak, her zaman hastalarımızın yanındayız. Bu ziyaretler, hastalarımıza büyük moral veriyor. Hastalar ve aileleri, bu ziyaretlerden oldukça memnun oluyorlar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: