Aksaray’da Yangın

Aksaray’da bir evde aspiratörün motorunun şase yapması nedeniyle çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar...

Aksaray’da bir evde aspiratörün motorunun şase yapması nedeniyle çıkan yangın mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Yangın, saat 11.30 sıralarında Paşacık Mahallesi 1601 numaralı sokakta bulunan bir müstakil evde çıktı. Edinilen bilgiye göre, ev sahibinin mutfakta yemek yaptığı sırada aspiratör motorunun şase yapması ve aniden alev alması sonucu çıkan yangın hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. İtfaiye gelene kadar kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalışan ev sahibi ve mahalle sakinleri yangını söndüremeyince itfaiye ekiplerini bekledi. Çok geçmeden olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangında evin mutfağında büyük çapta maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: