Aksaray’da yaşayan Somalililerden Türk halkına teşekkür

Kuraklık ve açlıkla yaşam mücadelesi veren Somali’ye Türkiye’den destekler yağarken, Somalili gençler Türk halkına teşekkür...

Kuraklık ve açlıkla yaşam mücadelesi veren Somali’ye Türkiye’den destekler yağarken, Somalili gençler Türk halkına teşekkür ettiler.
Zor şartlar nedeniyle ülkelerinden çıkıp Türkiye’ye gelen ve Aksaray’da yaşamlarını sürdüren Somalili gençler, Türk halkının açlıkla mücadele eden Somali halkına yardım etmesinden gurur duyduklarını belirterek Türkiye’ye ve Türk halkına teşekkür ettiler.
Somalili Muhammed Abdullah, Muhammed Ali, Ahmet Ali, Muhammed Ebubekir ve Abdulfettah Salih adlı gençler, ülkelerinde yaşanan kuraklık ve açlık sonucu insanların ölmesinden büyük üzüntü duyduklarını, ancak Türkiye’nin ve Türk halkının Somali halkına sahip çıkarak çok büyük yardımlarda bulunmasının acılarını hafiflettiğini söylediler. Aksaray’da yaşamaktan mutlu olduklarını dile getiren Somalili gençler, Aksaray Belediyesi'nin iftar sofrasında her gün yemek yiyerek karınlarını doyurduklarını, bu nedenle de Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya teşekkür ettiklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz