Aksaray'daki Alabora Olan Balıkçı Teknesi-Kaybolan Balıkçı Kardeşlerin Cesetleri Bulundu

Aksaray'ın Ortaköy ilçesindeki baraj göletinde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu kaybolan 2 kardeşin cesetlerine ulaşıldı.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesindeki baraj göletinde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu kaybolan 2 kardeşin cesetlerine ulaşıldı.

İlçeye bağlı Sarıkaraman beldesi yakınlarındaki Gültepe Baraj Göleti'nde kaybolan Kahraman (38) ve Şükrü Ok (36) kardeşleri bulmak için bu sabah erken saatlerde Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile Mersin'den polis ve Ankara'dan jandarmanın su altı arama kurtarma timleri köylülerin de desteğiyle tekrar çalışmalara başladı.

Reklam
Reklam

İki kardeşin kerevit avlamak için kullandığı sepetlerin bulunmasından sonra göletin beldeye yakın olan bölümünde kancalarla yapılan dip taramasında, 2 kardeşin cesetlerine ulaşıldı. Balık adamlar tarafından göletten çıkarılan cesetlerin Ortaköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılacağı öğrenildi.

Önceki gece Gücünkaya köyünden balık ve kerevit avlamak için Sarıkaraman beldesi yakınındaki Gültepe Baraj Göleti'ne gelen Kahraman ve Şükrü Ok kardeşler, teknelerinin alabora olması sonucu kaybolmuştu. Balıkçı kardeşlerin bulunması için iki gündür 4 ayrı ekiple arama çalışması yapılıyordu.

Muhabir: Adem Koçak / Ersin Altınsoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: