Aksaray'daki Anaokullarına Kırtasiye Ve Oyuncak Yardımı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘"Küçük Eller Projesi" kapsamında, köy anaokullarına kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıtıldı.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘"Küçük Eller Projesi" kapsamında, köy anaokullarına kırtasiye malzemesi ve oyuncak dağıtıldı. Aksaray merkeze bağlı Ekecik köyünde bulunan Gödeler İlkokulunda yapılan dağıtım törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Deneri, törende yaptığı konuşmada, önemli bir projenin hayata geçirilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak adına "Küçük Eller Projesi"ni hayata geçirdiklerini belirten Deneri, "İlk etapta 15 okulumuzda, 168 öğrencimize kırtasiye ve oyuncak desteği yaptık. Özellikle birleştirilmiş sınıf olan köy okullarımızdaki öğrencilerimizin daha iyi eğitim alabilmesi için böyle bir çalışmayı başlattık. Aksaray'daki okul öncesi eğitimin, özellikle kırsalda yaygınlaşması adına birçok projelerimiz yer alacak. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah faydalı bir proje olarak hayata geçecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: