Aksaraygaz'dan ‘yazı Erken Getiren’ Kampanya

Aksaraygaz, doğal gaz kullanmak isteyenlere kolaylık tanımak amacıyla yeni bir kampanya düzenledi. 2013 yılının ilk...

Aksaraygaz, doğal gaz kullanmak isteyenlere kolaylık tanımak amacıyla yeni bir kampanya düzenledi. 2013 yılının ilk kampanyası olan ‘Yazı Erken Getiren’ kampanya çerçevesinde abone bağlantı bedeli 6, güvence bedeli 3 taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Kampanya 6 Mayıs-30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında kampanya hakkında bilgi verildi. Bir tesiste düzenlenen basın toplantısına Energaz Orta Anadolu Bölge Müdürü Ali İhsan Sılkım, Aksaraygaz Bölge Müdürü Murat Küçükkapdan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Reklam
Reklam

2005 yılından beri Aksaray’da doğalgaz dağıtımı yapan firmalarının sağladığı konfor ve ekonomi nedeni ile önemli bir ihtiyaç haline gelen doğal gazı daha çok kişinin kullanımına sunmayı amaçladığını söyleyen Aksaraygaz Bölge Müdürü Murat Küçükkapdan, 6 Mayıs - 30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyadan hem yeni hem de doğal gaza geçme imkanı bulamamış eski yatırım bölgelerindeki Aksaraylıların faydalanabileceğini belirtti. Küçükkapdan, kampanya koşullarının anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacağını dile getirerek, "Cazip ödeme koşullarından daha fazla kişinin yararlanması için kampanyaları yatırım planları ile eş zamanlı gerçekleştirdik. Aksaray’da 50 binden fazla abonemiz var, 2013 yılında yapılacak yatırımlarla yaklaşık 55 bin aboneye hizmet vermeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: