Aksav’da Toplu Sözleşme Imzalandı

Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı SOSYAL-İŞ Sendikası arasında...

Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) ve Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı SOSYAL-İŞ Sendikası arasında devam etmekte olan toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

AKSAV’dan Başkan Vekili Dr. Arif Bulut, İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Şanlı; Sosyal-İş Sendikası’ndan Antalya Şube Başkanı Hüseyin Kaplan ve İşyeri Temsilcisi Turgut Demir’in katıldığı imza töreni Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

2012 ve 2013 yıllarını kapsayan sözleşme sonucunda AKSAV çalışanlarının ücretleri, 1 Mayıs tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2012 yılı için yüzde 11,13 + yüzde 1 refah payı, 2013 yılı için Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) + yüzde 1 refah payı oranlarında artırıldı.

Reklam
Reklam

Antalya Kültür Sanat Vakfı ve Sosyal İş Sendikası olarak sözleşme maddeleriyle ilgili her konuda mutabakat sağlayarak imza aşamasına geldiklerini vurgulayan AKSAV Başkan Vekili Dr. Arif Bulut, istihdam alanının yetersizliğini dile getirdi. Çalışma hayatının tüm alanlarında sendikal örgütlenmenin devam etmesini arzuladıklarını belirten Bulut, “Sözleşmemiz sendikaya ve tüm çalışanlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: