Akşehir Belediyesi İle Genel İş Sendikası Arasında Toplu Sözleşme İmzalandı

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi ile Genel-İş Sendikası Konya Şubesi arasında işçilerin zam oranı için yapılan...

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi ile Genel-İş Sendikası Konya Şubesi arasında işçilerin zam oranı için yapılan toplu sözleşme imzalandı.

Akşehir Belediyesi, belediyede çalışan kadrolu işçilere yapılacak zam oranı için Genel İş Sendikası ile masaya oturdu. Yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından anlaşmaya varan taraflar, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul'un makam odasında toplu sözleşme imzaladı. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra bir açıklama yapan Genel-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa Tamer, "Bu döneme ait toplu iş sözleşmesinin başta üyelerimize ve ailelerine, Akşehir Belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum. Emekten yana tavır alan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul da, yapılan sözleşmenin her iki tarafa ve tüm işçilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: