Akşehir Belediyesi’nden 1000 Çanta Ve Kırtasiye Seti

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından hazırlanan 1000 adet çanta ve kırtasiye yardımı, ilçe merkezindeki ilk...

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından hazırlanan 1000 adet çanta ve kırtasiye yardımı, ilçe merkezindeki ilk ve orta öğretim okulu müdürlüklerine teslim edildi.

Akşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çantalar bir araç yardımıyla ilçe genelindeki tüm okullara tek tek dolaşılarak ihtiyaçları oranında dağıtıldı. Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, 2012 - 2013 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını belirterek, belediye olarak her eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilere destek sağlamak amacıyla kırtasiye ve çanta yardımı yaptıklarını söyledi. Oğul, “Öğrencilerimizin başarısı için biz de belediye olarak elimizden geldiğince onlara destek sağlamaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi hükümetimiz tarafından çocuklarımızın kitapları her öğretim yılı başında sıralarının üzerinde hazır ediliyor. Biz de belediye olarak öğrencilerimizin kırtasiye, çanta gibi ihtiyaçlarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Oğul, gelişmiş bir ülkenin iyi eğitim almış bireylerden oluşacağına vurgu yaparak, bu nedenle çocukların en iyi şekilde ve kalitede eğitim alması gerektiğinin altını çizdi. Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, “Öğrencilerimize eğitimle ilgili olarak ailelerinin yetemediği konularda destek vermeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize ve velilerimize 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisiyle başarı dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: