Akşehir Belediyesi’nden Çocuklara 23 Nisan Armağanları

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 23-24 Nisan tarihleri...

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 23-24 Nisan tarihleri arasında Akşehirli çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Amaçlarının çocuklara doya doya bir 23 Nisan coşkusu yaşatmak olduğunu belirten Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, “Bu anlamlı tarih, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. Biz de bu anlamlı tarihte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, bayram coşkusunu en iyi şekilde yaşamaları amacıyla bir dizi etkinlik hazırladık. Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize davet ediyor, şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Akşehir Kültür Merkezi önünde ve Kültür Merkezi salonlarında gerçekleştirilecek etkinliklerde, 23 Nisan 2013 Salı günü illüzyon gösterisi, yüz boyama, Karagöz- Hacivat gösterileri sunulacak, tiyatro oyunu sahnelenecek. Çocuklara çeşitli ikramların da yapılacağı etkinliklerde, 24 Nisan 2013 Çarşamba günü ise, film izlenecek ve tiyatro oyunu sahnelenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: