Akşehir Belediyesi’nden İftar Yemeği

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, 54. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nin son iki...

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, 54. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri’nin son iki gününün Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle ilçedeki vatandaşlara açık alanda iftar yemeği verdi.

Nasreddin Hoca Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde meydana sofralar kuruldu. İftar yemeğine Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Avrupa’nın ilk Türk Kökenli Belediye Başkanı olan Brüksel'in Sint Joost ten Noode Belediye Başkanı Emin Kır, Yunak Belediye Başkanı Yusuf Bayat, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar yemeği öncesi yapılan duanın ardından okunan ezan ile oruçlar açıldı. Açık havada yenilen iftar yemeğinin ardından toplu olarak dua edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: