Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği Öğretmenleri Ağırladı

Konya Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) bu yıl göreve başlayan aday öğretmenlere Akşehir Mutfağı'nda yemekte...

Konya Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED) bu yıl göreve başlayan aday öğretmenlere Akşehir Mutfağı'nda yemekte ağırladı.
Akşehir’e atanan aday öğretmenlerle tanışmak, birlik ve beraberliği artırmak, görüş alışverişinde bulunmak ve Akşehir kültürünü ve yemeklerini tanıtmak amacıyla Akşehir Gönüllü Eğitimciler Derneği (AGED), Akşehir Mutfağı'nda yemek ikamında bulundu. Öğrenci ve öğretmenlere yönelik çeşitli faaliyetlerle dikkat çeken AGED'in bu faaliyeti aday öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı. Aday öğretmenlerden Fetih Bozal, “ Akşehir Gönüllü Eğitimciler Deneği'ne bizleri hatırladığı ve çoğu Akşehir dışından gelen arkadaşlarımıza güzel bir misafirperverlik gösterdiği için teşekkür ederiz” dedi.
Aday öğretmenlerin eşleri ile birlikte katıldığı yemek programı sıcak bir sohbetle devam etti. Ayrıca AGED yöneticilerinden Metin Sümer derneğin yaptığı ve bundan sonra yapmayı planladığı faaliyetler hakkında aday öğretmenleri bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: