Akşehir Hükümet Konağı İnşaatı Yükseliyor

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği arsa üzerinde yapımı tüm hızıyla devam eden Akşehir...

Konya'nın Akşehir ilçesinde, Akşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği arsa üzerinde yapımı tüm hızıyla devam eden Akşehir Hükümet Konağı'nın kaba yapısı bitti.

Yeni yapılan hükümet konağını inceleyen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, inşaat çalışmaları ve yapı hakkında bilgi aldı. Baloğlu'nun yaptığı incelemeye Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs ile AK Parti Akşehir İlçe Teşkilatı üyeleri de katıldı. İnşaatın büyük bir hızla ilerlediğine dikkat çeken Milletvekili Mustafa Baloğlu "Akşehir'imizin en güzel yerinde prestijli bir arsayı Belediyemiz Özel İdaremize ve İçişleri Bakanlığı'mıza tahsis etti. İnşaat çok hızlı bir şekilde ilerliyor ve şu anda kaba yapısı bitmiş durumda. Nüfus Müdürlüğü'nden SGK'ya, Tapu Müdürlüğü'nden Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na kadar birçok hükümet hizmetlerinin bulunduğu fiziki yapıyı kapsayan bu bina, inşallah kısa bir süre içerisinde bitirilecek ve Akşehir halkının hizmetine sunulacak" dedi.

Reklam
Reklam

Akşehir'in yıllardır özlemini çektiği, Akşehir'e yakışır ve Akşehir'in büyük ilçe ölçeğine yakışır bir hükümet konağının yapıldığına vurgu yapan Baloğlu, "Tabi ki burada AK Parti Hükümeti'nin tüm Türkiye'de yaptığı yatırımların Akşehir'e de yansımasını hep birlikte görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederek, hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz