Akşehir Protokolü Yemek Dağıttı

Konya’nın Akşehir ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yiyecek ve gıda yardımı yapan Akşehir Kültür Sağlık Eğitim...

Konya’nın Akşehir ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yiyecek ve gıda yardımı yapan Akşehir Kültür Sağlık Eğitim Vakfı (AKSEV) ihtiyaç sahibi 200 kişiye yemek dağıtmaya devam ediyor. AKSEV’in yemek dağıtımına ilçe protokolü de katılarak vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Günlük olarak vakıf binasında ve evlere sefer taslarıyla yemek servisi yapan AKSEV yöneticileri, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermek ve yemek dağıtımını ilçe protokolü ile yapmak için bir program düzenledi. Akşehir İlçe protokolünün katıldığı etkinlikte protokol üyeleri ellerine kepçe alarak, vakıf binasına gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlara yemek servisi yaptılar. Vakfın önemli bir hizmeti yerine getirdiğini belirten Akşehir Kaymakamı Ahmet Katırcı, “AKSEV günlük olarak 200 kişiye yemek veriyor, Ramazan ayında bu sayı bine çıkıyor. AKSEV Akşehir’in en büyük hayır kuruluşlarından birisi. Sadece kendi öz kaynakları ve vatandaşlardan gelen hayırlarla bu işleri gerçekleştiriyorlar. Aynı zamanda bir çok öğrenciye de burs veriyorlar. Akşehir ve Akşehirlilere bu güzel hizmeti verdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: