Akşehir Sanayi Ve Ticaret Odası, Hisarcıklıoğlu'na Destek Vereceğini Açıkladı

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, Türkiye Odalar ve Borsalar...

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası (AKTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çiftci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) yapılacak seçimde Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu'na destek verdiklerini açıkladı.

AKTSO Başkanı Erdal Çiftci, Başkan Yardımcısı Faruk Başoğlu ve Meclis Başkanı Yusuf İzzettin Yayla ile birlikte yaptığı basın toplantısında “Dün olduğu gibi bugün de Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteğimiz ve camiamıza katacağı değerlere olan inancımız tamdır." dedi.

Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada giderek güçlenen önemli ve değerli bir aktör haline geldiğini söyleyen Başkan Erdal Çifci, bu yükselişte, sayıları 1.5 milyona ulaşan Türk müteşebbisin ulusal ve uluslararası platformda çatı kuruluşu olan TOBB’un ve Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkısının büyük olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Erdal Çiftçi, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe son derece ihtiyacı olduğu dönemlerde geçen haftalarda başlayıp halen devam eden Gezi Parkı olayları ile alakalı Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ve iş dünyasının, sivil toplum örgütlerinin yaptığı açıklamalara canı gönülden katılıyoruz. İnşallah bu olayların sükunet içerisinde son bulacağını ümit ediyoruz. Düşüncelerini, fikirlerini herkesin açık yüreklilikle söyleyebildiği, anlatabildiği ve tartışabildiği bir ülke olmasını istiyoruz ülkemizin. Fikir özgürlüğü elbette herkesin hakkı ama bu noktada yapılan işlerin hakkımı arayayım derken iş adamlarımızın kendi sermayeleri ile kurdukları iş yerlerine ve ticaretine etki edecek taşkınlıklar şekilde olmamasını istiyoruz ve bunun bu şekilde devam etmesinden endişe duyuyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: