Akşehir Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan Dünya Şampiyonuna Altın

4. Para Tekvando Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan Akşehir Nasreddin Hoca Tekwando Spor Kulübü sporcusu Mehmet Sami Saraç, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu tarafından altınla ödüllendirildi.

  1. Para Tekvando Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan Akşehir Nasreddin Hoca Tekwando Spor Kulübü sporcusu Mehmet Sami Saraç, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu tarafından altınla ödüllendirildi. Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Akşehir'e ve Türkiye'ye, şampiyon olarak dönen Saraç'ı tebrik etti. Saraç'ın hedefi olan olimpiyat şampiyonasında derece yaparak, hem Akşehir'in hem de Türkiye'nin ismini duyuracağını belirten Çiftçi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Saraç ise Çiftci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, gelecekte olimpiyat şampiyonu olmak istediğini söyledi.
Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: