Akşehir Toki’de Son Rötuşlar

Konya’nın Akşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 384 konutun teslimi için gün...

Konya’nın Akşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 384 konutun teslimi için gün sayılıyor.

Kozağaç Mevkisine TOKİ tarafından yaptırılan konutlardan 224 tanesi normal gelir grubu için, geriye kalan 160 konut ise alt gelir grubu için inşa edilmişti. TOKİ tarafından yapılan ihalede çevre düzenlemesi ve peyzaj işlerini alan başka bir inşaat firması, konutların bir an önce hak sahiplerine teslimi için hummalı çalışma ile çevre düzenlemelerini tamamlıyor. Konutların iç ve dış kısımlarındaki işlerin büyük kısmının tamamlandığına dikkat çeken firma yetkilileri, çevre düzenlemesi, peyzaj ve bazı binalardaki ufak tefek aksaklıkların kısa sürede tamamlanarak inşaatın TOKİ’ye teslim edileceğini kaydetti. TOKİ, inşaattaki denetimin ardından konutları hak sahiplerine en yakın zamanda teslim edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: