Akşehir’de Gazi Pazarı’nın Üzeri Kapatılıyor

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde kurulan Gazi Pazarı’nın üzerinin kapatılması çalışmalarına başladı.Konu ile ilgili...

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde kurulan Gazi Pazarı’nın üzerinin kapatılması çalışmalarına başladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, “Akşehir Belediyesi olarak Gazi Pazarı’ndan başlayarak Pazar yerlerinin üstlerini kapatmak için çalışmalara başladık. Pazar esnafımıza ve halkımıza, kışın yağmurdan kardan, yazın da güneşten etkilenmeden rahatça alışveriş yapmalarını sağlayacak bir ortamı sağlamak istiyoruz. Çok modern, estetik ve farklı bir proje ile bu Pazar yerlerini Akşehirli halkımızın hizmetine sunacağız. Çünkü Akşehirliler her şeyin en iyisine layıktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gazi Mahallesi’nde Pazar günleri hizmet veren Gazi Pazarı, inşaat tamamlanana kadar yine Pazar günleri Perşembe Pazarı’nda hizmet vermeye devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: