Akşehir'de Şüpheli Çanta Paniği

Konya’nın Akşehir ilçesinde cadde üzerindeki kaldırıma bırakılan 2 şüpheli çanta paniğe neden oldu. Cadde üzerine...

Konya’nın Akşehir ilçesinde cadde üzerindeki kaldırıma bırakılan 2 şüpheli çanta paniğe neden oldu. Cadde üzerine jammer yerleştiren bomba uzmanları tarafından fünye ile patlatılan çantalardan biri boş çıkarken, diğerinin içinden ise giyim eşyası çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Akşehir Kileci Mahallesi Hıdırlık Caddesi üzerinde Hıdırlık Mesire alanına çıkan yoldaki kaldırım üzerinde iki çanta giren vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Şüpheli çantalar için Konya’dan bomba imha uzmanı ekip çağrıldı. Olay yerine gelen uzman ekipler, çantaları incelemeden önce çevreye sinyal kesici jammer yerleştirdi. Özel kıyafetlerini giyen ve hazırlıklarını tamamlayan bomba imha uzmanı, şüpheli çantaları fünye ile patlattı. Fünye ile patlatılan çantalardan biri boş çıkarken, diğerinin içinden ise giyim eşyaları çıktı. Çantalar ve içerisinden çıkan eşyalar incelenmek üzere Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis, çantaları kaldırıma bırakan kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: