Akşehir'deki Okullara 100 Yeni Ecza Dolabı

Akşehir'de doktorlar ve hayırsever vatandaşların iş birliğiyle temin edilen 100 ecza dolabı, ilçedeki okullara dağıtılacak.

Akşehir'de doktorlar ve hayırsever vatandaşların iş birliğiyle temin edilen 100 ecza dolabı, ilçedeki okullara dağıtılacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İsmet İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen programda, Akşehir Devlet Hastanesinde görevli doktorların, ilçedeki okullarda kullanılmak üzere ecza dolapları hazırlayarak, kendilerine teslim ettiğini söyledi. Dolaplar ve ilk yardım malzemeleri giderlerinin, doktor ve hayırseverler tarafından karşılandığını ifade eden Yiğit, "Dolaplar, İsmet İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Ahşap Teknolojileri öğretmen ve öğrencileri tarafından yapıldı. Toplam 100 adet ecza dolabı, Akşehir'deki okullara ve diğer eğitim öğretim kurumlarına öğrenci sayıları da göz önüne alınarak dağıtılacak" dedi. Programa, İsmet İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Musa Konuk, Akşehir Devlet Hastanesinde görevli doktorlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: