Akseki Belediye Meclisi Toplandı

ANTALYA  (AA) - Akseki Belediye Meclisi eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ağustos ayında alınan kararlar yeniden okunarak oybirliği ile kabul edildi.

Akseki Belediye Meclisi eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ağustos ayında alınan kararlar yeniden okunarak oybirliği ile kabul edildi. Toplantıda, belediyeye ait hurdalar ile ekonomik ömrünü doldurmuş araçların tespit edilmesi için komisyon oluşturulmasına ve bunların ihale usulü ile satılmasına karar verildi. Toplantıda ayrıca, Cevizli Mahallesinde bulunan belediyeye ait işyerinin Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'ye kiraya verilmesine, Bademli Mahallesi, Yayla Yassıca mevkinde bulunan belediyeye ait arazinin olivin madeni işleten şirkete 5 yıllığına kiraya verilmesi kararlaştırıldı. Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, eski Akseki'yi koruyacaklarını, yeni imar yerlerine de 4 kattan fazla imar vermeyeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz