Akseki Dr. Abdurrahman Başoğlu Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Akseki Dr. Abdurrahman Başoğlu Halk Eğitim Merkezi (HEM) tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen kurslarda yapılan el sanatlarından oluşan sergi açıldı.    

Akseki Dr. Abdurrahman Başoğlu Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen kurslarda yapılan el sanatlarından oluşan sergi açıldı. Taşlıca Mahallesi toplantı salonunda gerçekleştirilen yıl sonu sergisinin açılış törenine Akseki Kaymakamı Murat Beşikci, ilçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kondak, daire amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, belediye meclis üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılışında konuşan Kondak, “Yaygın eğitimin amaç ve işlevi, milli eğitiminin temel ilkeleri, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda evrensel hukuka, demokrasi ve insan haklarına uygun bir bütünlük içinde planlı, toplumun özellikleri ve ihtiyaçlarına göre yediden yetmişe herkese kurslar açmaktır” dedi. Kondak, 18 dalda kurs açtıklarını, bunlardan 133'ü kadın olmak üzere 333 kursiyerin faydalandığına dikkat çekti. Kondak, ayrıca kurslara büyük katkı sağlayan Kaymakam Murat Beşikci’ye de teşekkür etti. Kaymakam Murat Beşikci ise yaygın eğitim kapsamında faaliyet gösteren halk eğitim merkezlerinde açılan kursların, hem bu kurslara katılan kursiyerler hem de ülke ekonomisi açısından önemine değindi. Açılış konuşmalarının ardından Akseki Atatürk İlk ve Ortaöğretim öğrencileri folklor gösterisi sundu, kursa katılan 12 kursiyere belgeleri verildi. Davetliler sergiyi gezerek kursiyerlerden el işleri hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: