Akseki'de ASAT Çalışmaları

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekipleri, Akseki'ye bağlı Göktepe Yaylası'ndan gelen içme suyu maslaklarını yeniledi.

Antalya Su ve Atıksu İdaresi ekipleri, Akseki'ye bağlı Göktepe Yaylası'ndan gelen içme suyu maslaklarını yeniledi. ASAT Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada Göktepe Yaylasından gelen içme suyu isale hattı üzerinde bulunan 14 su maslaklarının kapaklarının yenilendiğini söyledi. Özkan, "Su hattı üzerindeki maslakların kapaklarının bir çoğu kırık durumdaydı. Ekiplerimiz tarafından maslakların kapakları tamamen yenilendi" dedi. Yaz aylarında yaylaya çıkan göçerleri de düşündüklerini ifade eden Özkan, şöyle konuştu; "Yaylaya çıkan göçebeler için Göktepe Yaylası'nın Kalkantaş mevkisinde bulunan su maslağına vana koyduk. Burada göçebelerimiz tankerlerle su alarak su ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Göçebelerimizi su konusunda mağdur etmeyeceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: