Akseki’de Öğrenciler Okul Bahçesine Fidan Dikti

Antalya’nın Akseki ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri TEMA Vakfı ile işbirliği ile okul bahçesine fidan...

Antalya’nın Akseki ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri TEMA Vakfı ile işbirliği ile okul bahçesine fidan dikti.

Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan törene Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun, Rehber öğretmeni Özlem Akbaş, matematik öğretmeni Gülnur Özbek, din kültürü öğretmeni Hatice Kübra Koç ve öğrenciler katıldı. TEMA’nın rehberliği ile Akseki Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 30 adet akasya fidanı temin edilerek öğrenciler ile birlikte okul bahçesine dikildi.

Reklam
Reklam

Rehber Öğretmeni Özlem Akbaş, “TEMA ile işbirliği içerisine girilerek çevre bilincini oluşturmak adına gereken afişler, çevre ile ilgili sunumlar DVD ve basılı materyal olarak gönderildi. Öğretmenlerimiz tarafından sınıflarda öğrencilere sunumlar izletildi. Amacımız öğrencilerin çevreye karşı daha duyarlı ve bilinçli hareket etmesini sağlayabilmek” dedi.

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren ise, TEMA işbirliği ile yapılan çalışmayı takdir ettiğini belirterek, değerler eğitimi kapsamında her ay farklı etkinlikler ve çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: