Akseki’de Orman Yangınlarına Karşı Önlemler Sıklaştırıldı

Antalya'nın Akseki ilçesinde orman yangınlarına karşı önlemler artırıldı. Orman İşletme Ekipleri yaylalarda ve piknik yerlerinde...

Antalya'nın Akseki ilçesinde orman yangınlarına karşı önlemler artırıldı. Orman İşletme Ekipleri yaylalarda ve piknik yerlerinde sürekli denetim yapıyor.

Akseki Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, orman yangınlara karşı önlemlerin sıklaştırıldığını belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Havaların ısınması ile orman yangınları için riskli döneme girildiğine dikkat çekilerek, vatandaşların orman içi piknik yerlerinde ateş yakmaları yasaklandı.

Vatandaşların orman yangınlarına karşı duyarlı olmalarını isteyen Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, en ufak bir kıvılcım ve duman görüldüğünde ücretsiz Alo 177 orman yangın hattına bilgi vermelerini istediler.

Reklam
Reklam

Yetkililer, ekiplerin yangın tehlikesine karşı 24 saat hazır olduğunu kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: