Akşemsettin Caddesi'nde Yenilenme Çalışmaları

Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akşemsettin Caddesi'nde yenileme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akşemsettin Caddesi'nde yenileme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Erzurum Köprüsü'nden başlayarak Çoruh Nehri kıyısı boyunca bin 500 metre uzunluğunda yapılan yürüyüş parkurunun tamamlanmasının ardından Akşemsettin Caddesi'nde yol çalışması başlatıldı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Akşemsettin Caddesi'nin yoğunluğunun oldukça fazla olduğunu belirterek, "Esenyurt Belediyesi'nin katkılarıyla bu cadde üzerinde yaptığımız bin 500 metrelik yürüyüş yolu, halkımız tarafından büyük ilgi gördü. Ağaçlandırma ve çimleme çalışması, otomatik sulama sistemi, korkuluk ve ışıklandırma çalışmaları tamamlanarak yürüyüş parkurumuz, modern yapısıyla ilgi odağı oldu. Yine aynı cadde üzerinde yapılan yol çalışmalarını da tamamladığımızda Akşemsettin Caddesi'ni yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Polat, ortalama 6 metre eninde olan yolda yürüyüş ve spor yapacak vatandaşlar için araç cep alanları oluşturulacağını da kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: