AKSF'den Başkan Çelikcan'a Ziyaret

Adana Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında...

Adana Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlar ve ilçede bulunan kulüplerin durumları görüşüldü.

Başkan Mahmut Çelikcan ilçede bulunan amatör kulüplere imkânları ölçüsünde her türlü yardımın yapıldığını söyledi. Gençlerin spora yönlendirilmesi için büyük çaba harcadıklarını kaydeden Çelikcan, mahalleler arası futbol turnuvasının bu aktivitelerimizden biri olduğunu kaydetti. Çocukların kötü alışkanlıklardan sporla uzak duracağını kaydeden Çelikcan, bu yüzden yaz futbol okulu kurslarını 2 yıldan bu yana düzenli devam ettirdiklerini aktardı.

Reklam
Reklam

Binlerce öğrenciyi eğittiklerini aktaran Çelikcan, “Adana’nın ünlü sporcularının nezaretinde yapılan kurslarımızda amatör kulüplerimizin oyuncu seçme şansları oldu. Yeteneği olan çocuklarımızı ilçede bulunan bazı amatör kulüplerimiz kendi altyapılarına aldılar. Bu yönüyle de çok faydalı olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
Amatör sporculara başta malzeme olmak üzeren desteklerini sürdüreceklerini kaydeden Başkan Çelikcan, “Göreve geldiğimden bu yana amatörlere yardımlarımız devam ediyor. Verdiğimiz ürünlerin de kaliteli olmasına dikkat ediyoruz.” şeklinde konuştu.

ASKF Başkanı Ali Gülleri Başkan Çelikcan’ın sporun içinden gelen biri olması dolayısıyla amatörlerin sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek , “Bu güne kadar amatörlerimizin hep yanında olmuştur. Kendisinin de geçmişte madalyalı bir güreşçi olması da bizim için önemlidir. Kendilerine spora olan katkıları için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz