Akşit Aydınspor 1923'e başkan...

Genel Kurul öncesi Aydınspor 1923 Başkan Yardımcısı Hulusi Akşit'in başkanlığa getirilmesi için karar verildi.

Dün Vali Konağı'nda düzenlenen yemekte Vali Kerem Al'ın konuğu olan Aydın Protokolü ve ilin önde gelen iş adamları Aydınspor 1923 başkanlığı için isim arayışına girdiler. Görüşmeler sonucunda mevcut yönetimde başkan yardımcılığı görevini yürüten Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit'in başkanlığa getirilmesi konusunda karar alındı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Hulusi Akşit, "Böyle bir kararın çıkması beni mutlu etti. Görev istenmez verilir. 21 yıldır kulüp içerisinde çeşitli görevler alarak kulüp için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Valimiz Kerem Al, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve diğer davetliler bana destek olacaklarını belirtiler. Dün sözleşmeleri devam eden 24 sporcumuza borçlarımızı ödedik. Kulüp Başkanımız Ahmet Gümüş söz verdiği gibi önümüzdeki günlerde yapacağımız kongrede kulübü borçsuz olarak devredecek. Geçen sene amatörde oynayan bir kulübün bu sezon 3.ligde 10. sırada yer alarak ligi kapatması bile büyük başarı. Önümüzdeki sezon için birkaç transfer daha yaparak Aydınspor 1923'ün 2.lige yükseleceğine inanıyorum. Esnaf Odaları Birlik Başkanı olmam sebebiyle işlerimin yoğun olduğunu ve kendilerinden bir kaç günlük düşünme süresi talep ettim. Onlarda bunu kabul ettiler. Pazartesi günü kararımı verip, kamuoyunu bilgilendirmek adına bir basın toplantısı yapacağım. Bu kulüp onun, bunun değil, hepimizin" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: