Akşit, “aydınspor’un Bisikleti Dahi Yok”

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hulusi Akşit, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde son günlerde gündemi...

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hulusi Akşit, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı öncesinde son günlerde gündemi meşgul eden konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydınspor 1923’ün gündeminde yer alan projeleri anlatan Akşit, maddi konulara da değindi. Menderes Park tesislerinde düzenlenen toplantıya kulüp yönetiminin tamamına yakını katıldı.

Kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumu değerlendiren Akşit, tablonun kötü olmadığını söyledi.Sezon öncesinde 3 milyon TL’lik bütçe hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden Akşit, “Sezon başından şu ana kadar 1 milyon 166 bin TL’lik ödeme yaptık. Aydın’da çeşitli dedikodular dönüyor. Şu anda 200-250 bin TL’lik bir miktara ihtiyacımız var. Bu miktarı bulmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923’ün marka patentini kulüp olarak satın aldıklarını belirten Akşit, çeşitli projeleri bulunduğunu söyledi. Bu projelerin arasında kredi kartı, su bayiliği, tüp bayiliği gibi projeler bulunduğunu ifade eden Akşit, “Bunların işletmesini biz yapamayız. Ancak, markayı işletmecilere verebiliriz. Şu anda Aydınspor’un bir bisikleti dahi yok. İçinde bulunduğumuz tesisler de bizim değil. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Hüseyin Aksu Tesisleri ile ilgili bir çalışması var. O alan yapıldıktan sonra bize tahsis edilecek. İçinde yüzme havuzu, düğün salonları, çay bahçesinin bulunacak. Buradan yıllık 1-1.5 milyon TL’lik bir gelir bekliyoruz. Bu gelir geldikten sonra Aydınspor 1923 kimseye muhtaç olmayacak. Kimseye bize para verin demeyeceğiz. Keyfe göre değil, iyi ekonomiyle ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Aydınspor 1923’ün ligde lider olduğunu hatırlatan Akşit, şöyle devam etti: “Aydınspor’un bu ligden kurtulması gerek. Hedeften geri dönüş yok. Ancak, Sinan bir penaltı kaçırdı idam edildi. Sinan’ın son maçlardaki formu ortada. Hocamız, iki maçlık puan kaybının ardından istifa ettirildi. Uzun soluklu bir maratondayız”

Reklam
Reklam

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile aralarında sıkıntı olmadığını ifade eden Hulisi Akşit, Aydınspor 1923’ün eski başkanı Ahmet Gümüş ve eski yönetimle ilgili de şunları söyledi: “Eski yönetimden, ben dahil şu anki yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımız var. Benim Ahmet Gümüş ile hiçbir zaman sıkıntım olamaz. Kendisiyle haftada en az iki kez görüşüyoruz. Bazıları bulanık suda balık avlıyor. Eski yönetime dil uzatanın dilini keserim”

Aydınspor 1923’ün Aydın için marka olduğunu ifade eden Akşit, şu ifadeleri kullandı: “Bu marka için mücadele ediyoruz. Şehirde çeşitli dedikodular dönüyor. Bu dedikoduları bırakalım, önümüze bakalım. Maddi sıkıntımız olduğum söyleniyor. Sezon başından şu ana kadar 1 milyon 166 bin TL’lik ödeme yaptık. Aydın’da çeşitli dedikodular dönüyor. Şu anda 200-250 bin TL’lik bir miktara ihtiyacımız var. Bu miktarı bulmaya çalışıyoruz”

“ASİ KANKALAR’I DIŞLAMADIK”

Aydınspor 1923’ün taraftar grubu Asi Kankalar’ın kapalı tribüne geçme isteğini anlayışla karşıladığını ifade eden Akşit, tribünler hakkında ise şöyle konuştu: “Asi Kankalar’ı kesinlikle dışlamadık. Gece-gündüz demeden deplasmana geldikleri oldu. Takımı her zaman desteklediler. Kapalı tribün biletleri 10 TL. 10 TL verdikleri takdirde kapalı tribüne girebilirler. Ancak, bedava bilet veremeyiz. Sadece onlar değil, kızım gelse bedava bilet veremem. Çünkü bu işin cezası var. Aydınspor 1923’e zarar veremeyiz”

Reklam
Reklam

Yöneticilerin maç sonraları sahaya inmemesi gerektiğine inandığı için maçlardan sonra sahaya inmediklerini söyleyen Akşit, “Kulüpte herkes görevini yapmalı. Erzincan Refahiye maçında futbolcular ısrarla soyunma odasına çağırdılar. Gittiğimde tezahuratlarla prime zam istediler. Ancak, zam yapmadım. Çünkü yapamayacağım şeyin sözünü vermem. Sezon boyunca sadece bu hafta oynadığımız Gebzespor karşılaşmasının primine zam yaptık” diye konuştu.

“AYDIN İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM”

Kendisinin Gebzespor maçına gelmediği için istifa ettiği yönünde dedikodular çıktığını kaydeden Akşit, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir maça gelmediğim için istifa ettiğim dedikoduları yaşandı. Bunlar doğal olarak bizi üzdü. Belediye Başkanımız’dan iki kere özür diledim. Aydın için herkesten özür dilerim. Beni ne kadar sevmezseniz sevmeyin, ancak takıma sahip çıkın. Aydınspor, her şeyden önce gelmeli. Ancak, beni de görevden Sayın Valim ve Sayın Belediye Başkanım istedikleri takdirde alır. Onlar isterse bırakırım. Aydınspor’un batma sebebi kadrosunda Aydınlı oyuncu bulunmayaşıydı. Bu gerçekten büyük bir sorun. Şu anda bizim de ilk 11’imizde Aydınlı oyuncu yok. Ancak, bunun için mücadele ediyoruz. Beşiktaş, sezon öncesinde altyapımızdan oyuncu istemişti. Ancak, prensiplerimiz gereği vermemiştik. Altyapıya daha fazla önem vermemiz lazım. 2013-2014 sezonunda maraton tribüne koltuk döşenecek ve stadyum ışıklandırılacak. Ayrıca, sahaya giremeyen engelli taraftarlarımız için kapalı tribünde yüksek bir yer yaptırılacak. Sayın Valimiz ve Gençlik Hizmettleri ve Spor İl Müdürümüz Zeynel Akın bu konuda girişimlerde bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz”

Reklam
Reklam

BAŞSAVCIYA TEŞEKKÜR

Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yanında Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’e de teşekkürlerini sunan Akşit, “Sayın Başsavcımız oyuncu transferinde bize katkıda bulundu. Ahmet Kesim’i, Sinan’ı, Caner’i bize kazandırdı. Bu oyuncular Aydın’da mutlu. Bonservislerini almaya çalışıyoruz”ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz