Akşit Görüşmelerini Sürdürüyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezonu tamamlayan Aydınspor 1923'ün olağanüstü genel kurulunda başkan olması...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezonu tamamlayan Aydınspor 1923'ün olağanüstü genel kurulunda başkan olması gündemde olan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, kongreye kadar destek konusunda görüşmelerini sürdüreceklerini açıkladı.

Aydın Valisi Kerem Al ile birlikte hareket ettiklerini belirten Akşit, "Arkandayız demekle olmuyor. Verilecek destekleri şimdiden görmemiz lazım. Yarı yola geldikten sonra desteğini çekenler olursa bu iş olmaz. Önümüzü görmemiz lazım. Yola çıkarken katkı ve destekleri göreceğiz. Yarı yolda geldikten sonra, desteğini çekenler olursa bu iş olmaz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yönetimi oluşturma sürecinde hızlı hareket etmeyeceklerini kaydeden Akşit, "İşimizi garantiye almak açısından yavaş hareket edeceğiz. Bu takım bizim takımımız. Hulisi Akşit'in veya bir başkasının takımı değil. Hep beraber destek olacağız. Hep beraber destek vereceğiz. Şeffaf bir yönetim tarzı izleyeceğiz. Taraftarımızla, futbolcularımızla, basınımızla hep birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.

"BU YIL BAŞARILIYDIK"

Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçında takımda 3-4 genç oyuncunun var olduğunu hatırlatan Akşit, "Hep birlikte savaştık. Son haftalarda takımımızın 10. Sırada ligi tamamlayacağını öngörüyorduk. Ancak yedinci olarak ligi bitirdik. 6 puanımız daha olsa play offlardaydık. Hep birlikte savaştık" şeklinde konuştu.

FERHATOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Akşit, bu yıl Tekirova Belediyespor'da görev yapan Aydınlı antrenör Gürkan Ferhatpğlu ile görüştü. Akşit ile görüşen genç antrenör Ferhatoğlu'nun Aydınspor 1923'ü başarılı bulduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: