Akşit: "hiç Bir Teknik Direktör Ve Futbolcuyla Görüşmedik"

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün Başkanı Hulisi Akşit, hiçbir teknik direktör ve futbolcuyla...

Spor Toto 3. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün Başkanı Hulisi Akşit, hiçbir teknik direktör ve futbolcuyla görüşmediklerini açıkladı.

Bu akşam yapacakları yönetim kurulu toplantısı ile görev taksimi yapacaklarını belirten Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit, Türkiye Futbol Federasyonu İzmir Bölge Temsilcisi Hamdi Kutval ile bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi. Görüşmede, grup statüleri ile ilgili dedikoduları sorduğunu ifade eden Akşit, "Kutval, TFF'ye böyle tekliflerin sunulduğunu, ancak şu an için herhangi bir gelişmenin olmadığını bize iletti" dedi.

Reklam
Reklam

"ELİMİZDEKİ MALZEMEYE BAKACAĞIZ"

Alt yapı dışında herhangi bir transfer çalışması yapmadıklarını kaydeden Akşit şöyle konuştu: "Altyapıda, çeşitli kategorilerde oynanan karşılaşmaları takip ettik. Ancak, A takım için herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmadık. Somut bir adım attığımızı söyleyemeyiz. Teknik direktör konusunu belirlemeden transferde adım atmayacağız. Ustayı bulmadan, işçileri bulamayız"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: