Akşit, “söz Futbolcularda”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün kulüp başkanı Hulisi Akşit yaptığı açıklamada,...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün kulüp başkanı Hulisi Akşit yaptığı açıklamada, Erzincan Refahiyespor karşılaşması öncesi oyuncularla görüştüğünü ifade etti. Akşit, “Ligde söz futbolcularda olacak” dedi.

Erzincan Refahiyespor ile lige başlayacaklarını hatırlatan Akşit, “Erzincan’a Cuma gününden gideceğiz. Altay ile yaptığımız karşılaşmada son provamızı yaptık. Ancak, Uğur ve Gürkan cezaları, Savaş ise sakatlığı nedeniyle Erzincan’da forma giyemeyecek” dedi.

Futbolcularla dün sabah saatlerinde görüşme yaptığını kaydeden Akşit, “Futbolcularımız bana söz verdi. Futbolcularımız maç kazandığı sürece para kazanacak. Onlar da bunun farkındalar. Sezon öncesi maddi-manevi elimizden geleni yaptık. İnşallah güzel bir sezon geçirir, Aydın halkının yüzünü güldürürüz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan, transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923’ün transferin son günü olan bugün akşam saatlerine kadar birkaç oyuncuyla görüşmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı kulübün Yeni Malatyaspor’dan Bülent Uzun ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: