Aksiyon Filmi Gibi Kovalamaca Sonucu Yakalandılar

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, polis ile çalıntı araç arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Kovalamaca sonucunda...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, polis ile çalıntı araç arasında yaşanan kovalamaca film sahnelerini aratmadı. Kovalamaca sonucunda araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışan 3 şüpheliden 2'si yakalandı.

İddiaya göre; geçtiğimiz hafta İstanbul’dan çalınan lüks bir otomobil ile başka bir yerden çalınan plakayı takan şahıslar, muhtemelen yine hırsızlık için Kocaeli’ne geldi. Çalıntı araç ile hız yapan ve başka bir sürücüyü tehlikeye düşüren şahıslar ihbar edildi. İhbarda, verilen plakanın çalındığı ortaya çıkınca, polis ekipleri aracı takibe aldı. Takip sırasında, şahısların içerisinde bulunduğu aracın da çalıntı olduğu tespit edildi. Polisi fark eden şüpheliler kaçmaya başladı. Kartepe ilçesinin bir ucundan başlayan kovalamaca, otoyol, kara yolu ve sokaklarda yaşanan kovalamacalar ile Körfez’e kadar devam etti.

Reklam
Reklam

Şahıslar, içerisinde bulundukları hızlı ve lüks araca rağmen kaçamayacaklarını anlayınca, Körfez ilçesi 95 Evler mevkii Fatih Mahallesi'nde aracı terk edip yaya olarak kaçmaya başladı. Kaçan şahıslardan Metin E. (28) girdiği bir okul bahçesinin içinde sıkışınca duvara tırmanarak 3 metre yükseklikten atladı, ancak ayağı burkulunca yakalandı. Yanında bulunan Mahfuz A. (22) ise polisler kendisini yaya kovalamaca sırasında kıstırınca bir evin bahçesine girerek tahtaların arkasına gizlendi, ancak polis fark edince yakalandı. Yanlarında bulunan diğer şahıs ise kaçmayı başardı. Sabıkalı oldukları öğrenilen şahıslar, alınan ifadelerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: