Aksiyon filmlerini aratmayan kavga

ERZURUM (İHA) - Erzurum'da iki aile arasında çocuk yüzünden çıkan kavgada polis silah kullanarak kavgayı önledi.

Kazım Yurdalan Mahallesi'nde bugün akşam saat: 17.45 sıralarında Bayram ve Kızılkaya ailelerinin çocukları arasında kavga çıktı. Ailelerinin de olaya karışmasıyla büyüyen kavgada taraflar 'sallama' diye tabir edilen döner bıçağı ve sopa kullandı. Olay yerine giden polis ekiplerine de silah ve bıçakla mukavemette bulunan taraflar güçlükle etkisiz hale getirildi.

Polis, kaçan tarafları yakalamak için mahallede geniş çaplı arama başlattı. Tam bu sırada sokak arasında 25 DV 605 plakalı otomobil içerisinde kardeş oldukları belirlenen 3 saldırgan Gökmen, Abdurrahman ve Emrah Bayram polisin üzerine ateş ederek kaçmaya başladı. Polisin "dur" ihtarına silahla karşılık veren saldırgan kardeşler daha sonra polisin müdahalesi sonrası etkisiz hale getirildi. Yüzlerine biber gazı sıkılan 3 saldırgan, polis aracına bindirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüler.

Reklam
Reklam

10 kişinin gözaltına alındığı kavgada, yaralanan 6 kişi olaydan sonra kaldırıldıkları Aziziye Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay sonrası mahalleyi çember içerisine alan polis, kuş uçurtmazken kaçan bazı saldırganları bulmak için her tarafı didik didik aradı.