Aksiyon Filmlerini Aratmayan Operasyon

İstanbul polisinin sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu aksiyon filmlerini aratmadı. Çete lideri olduğu öne sürülen...

İstanbul polisinin sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu aksiyon filmlerini aratmadı. Çete lideri olduğu öne sürülen şahıs, polisten kaçmaya çalışırken helikopterli takip ve kovalamacanın ardından yakalandı. Özel Harekat polislerinin de katıldığı helikopter destekli operasyon polis kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Bağcılar, Esenler ve Beyoğlu’nda 6 Mart 2013 tarihinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyona Özel Harekat polisleri ile polis helikopteri de destek verdi. Operasyonda, örgüt lideri olduğu öne sürülen Suat G. ile beraber 17 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

ÖRGÜT LİDERİ HELİKOPTERLİ TAKİP VE KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Filmleri aratmayan operasyon, polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Örgüt lideri olduğu öne sürülen Suat G.’nin yakalanma anı aksiyon filmlerini aratmadı. Polisleri karşısında gören Suat G. bir anda kaçmaya başladı. Şüpheliyi karadan polisler kovalarken havadan da polis helikopteri takip etti. Polisin uyarılarını dikkate almayan Suat G., kaçmayı sürdürdü. Polis, yaşanan kovalamacanın ardından Suat G.yi kıskıvrak yakaladı.

ARAMALARDA RUHSATSIZ SİLAH DA BULUNDU

Özel Harekat polisleri eşliğinde girilen ev ve iş yerlerinde ekipler arama yaptı. Aramalarda, 7 kilogram 800 gram satışa hazır vaziyette ot halde esrar maddesi, 970 adet Ecstasy hap, satışa hazır daralı 200 gram Bonzai maddesi, uyuşturucu madde tartımında kullanılan 2 adet hassas terazi, 5 adet ruhsatsız silah, 1 adet pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 3 adet fişek, uyuşturucu madde ticaretlerinde iletişim aracı olarak kullanılan çok sayıda telefon, sim kart, hafıza kartı, ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 9 bin 530 lira para ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Şüpheli 17 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: