Aksoy, İlçe Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, köylerdeki birleştirilmiş sınıf uygulamasının devam ettiği okulların azaltılması gerektiğini,...

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, köylerdeki birleştirilmiş sınıf uygulamasının devam ettiği okulların azaltılması gerektiğini, başarıya ulaşılması için bu konunun titizlikle takip edilmesini istedi.

Milli Eğitim Müdürü Aksoy, dün ilçe milli eğitim müdürleriyle kurumun toplantı salonunda bir araya geldi. Aksoy, küçük-büyük demeden her ilçenin kendisine göre sıkıntılarının olabileceğini belirterek, sorunlarında toplantılarda görüşmesinin yararlı olacağını söyledi.

İlçe ziyaretlerine bundan sonrada devam edeceğini, ellerinden geldiğince ilçelerdeki sorunların çözümü ve yatırların takibi için uğraş vereceklerini ifade eden Aksoy, “Onarımlara YİBO’lardan başlayacağız. Daha sonra taşımalı okullar ve sonrasında da diğer okullar olmak üzere onarım planını yaptık. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Bakan Yardımcımız ve genel müdürlerimizle görüşmelerde bulundum. Ek ödeneklerin gelmesi konusunda bizlere yardımcı olacaklar” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: